Advokatfirman Carler söker biträdande jurist

Vi på Advokatfirman Carler i Stockholm söker nu en biträdande jurist med ett genuint intresse för att arbeta med frågor som berör allmän affärsjuridik och i synnerhet obestånds-, fastighets- och processrättsliga frågor.

Advokatfirman Carler är sedan snart 60 år väl etablerad inom svensk och internationell affärsjuridik med kontor i Stockholm. Vi på Carler är specialiserade inom konkurser och rekonstruktioner samt i övriga insolvensrelaterade frågor, fastighetsrätt och tvistelösning. Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen alternativt har gjort tingstjänstgöring.

 

Vi erbjuder dig:

En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

 

Vem är du?

Du har hög juridisk kompetens och har god förståelse för ekonomiska frågor, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

 

Välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2019 till advokat Peter Eriksson. Urval sker löpande.

Frågor om tjänsten kan ställas till advokat Peter Eriksson eller advokat Rikard Stjernholm, 08-522 532 00.

 

Vi vill gärna utvecklas vidare och växa tillsammans med dig. Välkommen till Advokatfirman Carler!

 

Formalia:

  • Tillsvidare anställning m. provanställning
  • Heltid
  • Tillträde enligt överenskommelse